Remko op Karperbeurs Zwolle 2020

Op 31 januari t/m 2 februari 2020 vindt Europa’s grootste karperbeurs plaats in de IJsselhallen Zwolle. Carp Zwolle zorgt ervoor dat Zwolle begin februari enkele dagen wordt overspoeld door duizenden liefhebbers van het karpervissen. Tijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen vind je de nieuwste gadgets, het beste materieel en zal Remko al schilderend te zien zijn. Of je nu beginner bent of die-hard karpervisser, tijdens Carp Zwolle word je zeker verrast en vermaakt!

Remko schilderen

Remko op Hengelsport- en Botenbeurs 2019

HEADER_WEBSITE_NL_2019

 Op vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019 barst het hengelsportspektakel los op de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht.

Remko zal zijn schilderijen ten toon stellen op een mooie stand. Ook werkt hij live verder aan zijn nieuwste schilderijen!

Tot dan! Groet kunstschilder Remko

1,2 & 3 februari Carp Zwolle 2019 – 25 jarig jubileum!

Op 1, 2 en 3 februari vindt Europa’s grootste karperbeurs plaats in de IJsselhallen Zwolle. Carp Zwolle zorgt ervoor dat Zwolle begin februari enkele dagen wordt overspoeld door duizenden liefhebbers van het karpervissen. Tijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen vind je de nieuwste gadgets, het beste materieel en zal Remko al schilderend te zien zijn. Of je nu beginner bent of die-hard karpervisser, tijdens Carp Zwolle word je zeker verrast en vermaakt!received_671825643024341

Remko aan ‘t werk te zien op Carp 2018!

Carp 2018

Ook dit jaar zal kunstschilder Remko aanwezig zijn op de Carp 2018. Op 2,3 & 4 februari in de Ijsselhallen te Zwolle.

Ik ben te vinden en aan het werk in de tussenhal. Kom mijn stand bewonderen en zie de nieuwste karper schilderijen.

Tot dan! Groet kunstschilder Remko

received_671825643024341

Vernieuwde site

Als je goed kijkt, zie je dat de site al wel wat verandert is. Het meeste werk heeft echter onder de motorkap plaats gevonden. Er wordt namelijk ook nog gewerkt aan een nieuw design! Deze zal spoedig online te vinden zijn.

– De Webmaster

Kunstschilder Remko van den Berg

Kunstschilder Remko van den Berg

Welkom op mijn vernieuwde site!
Door mijn jarenlange ervaring (20 jaar) ben ik een bekend kunstschilder geworden binnen de hengelsport-en koiwereld. Mijn streven is om een schilderij op mijn manier ‘tot leven’ te brengen, ik zie hierdoor de kleine details niet over het hoofd.

Naast schilderen ben ik een hengelsport liefhebber en kan ik erg genieten van de natuur. De ijsvogel is mijn handelsmerk.

Omdat er een keuze gemaakt kan worden uit verschillende technieken en/of reproductie’s is er in iedere prijsklasse een kans van slagen.
 
Veel kijkplezier en wie weet, treffen we elkaar op een van de beurzen waar ik aanwezig ben!
Ik sta u dan graag te woord.
 
 
Remko